Sopimus- ja tilausehdot

1. Treenikortit

Kaikki treenikortit ovat henkilökohtaisia ja oikeuttavat vain ilmoitetun kortinhaltijan treeneihin. Kaikki treenikortit ladataan NFC -avaimelle, joka tulee lukea ulko-oven lukijaan jokaisella treenikerralla, avaimen hinta on 15€ ensimmäisen latauksen yhteydessä.

Määräkortit
Määräkortin voi ladata 10x / 25x / 50x suuruisena. 10x kortin voit valita pelkästään kuntosalille tai kuntosalille + jumppiin. Yksi sisääntulo on aina yksi kertakäynti, eli samalla kertaa voit käydä sekä salilla että jumpassa tai useammassa jumpassa. Kertakortit ovat voimassa 3kk / 6kk / 12kk ostopäivästä. Voimassaoloajan jatko on mahdollista 5€/viikko hintaan, kun jatko tehdään 14vrk sisällä kortin voimassaoloajan päättymisestä. Vaihtoehtoisesti vanhat kerrat voidaan siirtää uudelle kertakortille maksutta, kun sellainen ladataan 14vrk kuluessa vanhan päättymisestä.

Kuukausisopimukset
Sopimuksia on saatavilla 12kk peruskaudella tai joustavalla sopimuksella. Peruskaudellisessa kortissa on nimensä mukaisesti alkuun 12kk peruskausi, jonka jälkeen treenikortti jatkuu toistaiseksi voimassaolevana yhden kalenterikuukauden irtisanoutumisajalla. Peruskaudellisessa kortissa kuukausihinta on joustavaa sopimusta matalampi. Joustavia kortteja on saatavilla 24/7 tai klo 5-15 (päiväkortti) kulkuoikeudella. Joustavissa korteissa ei ole peruskautta, vaan ne ovat voimassa toistaiseksi yhden kalenterikuukauden irtisanoutumisajalla. Päiväkortissa sisääntulo tulee tapahtua ennen klo 15. Kuukausisopimusten mahdolliset alennukset koskevat vain uusia asiakkaita ja ensimmäistä laskutuskautta jollei toisin ole mainittu, jonka jälkeen treenit jatkuvat valitun kortin ehdoilla ja hinnalla.

Vuosikortit ja irtokuukaudet
Vuosikortin tai yksittäisen treenikuukauden voi maksaa kerralla etukäteen. Vuosikortin hinta on edullisempi kuin kuukausittain maksettaessa, irtokuukausi on sopimushintaa kalliimpi. Treenikortti katkeaa maksetun kauden jälkeen. Etukäteen maksettaviin kortteihin ei sisälly tauotus-, palautus- tai muutosoikeutta. Asiakas voi kuitenkin myydä tai siirtää kortin toiselle henkilölle näin halutessaan. Siirto tulee ilmoittaa meille ennen kortin luovuttamista eteenpäin.

Ladattu NFC -avain on henkilökohtainen ja oikeuttaa sisäänpääsyyn 24/7 tai klo 5-15. Yhdistelmäkortti oikeuttaa kaikkien palveluiden käyttöön (kuntosalit ja ryhmäliikunta) ja pelkkä kuntosalikortti on vain salitreenaamiseen. Treenille voi tulla vain ja ainoastaan ladatun treeniavaimen kanssa. Avain tulee lukea jokaisella treenikerralla ulko-oven lukijaan, vaikka ulko-ovi olisi auki. Aktiivisella treeniavaimella käytössäsi on myös alakerran virtuaalisali.

2. Irtisanominen

Jatkuvat sopimukset irtisanotaan kirjallisesti sähköpostilla tai paikan päällä irtisanoutumislomakkeella. Maksamisen tai käymisen lopettaminen ei toimi irtisanoutumisena tai katkaise treenikorttia. Sopimuksissa on yhden kalenterikuukauden irtisanoutumisaika mahdollisen peruskauden jälkeen, eli tammikussa irtisanotut kortit päättyvät helmikuun loppuun jne. Irtisanoutumiskuukautta ei ole mahdollista tauottaa. Peruskaudelliset kortit ovat päätettävissä myös kesken kauden, jolloin sopimushinta päivitetään vastaamaan treenikortin todellista kestoa. Asiakas maksaa tällöin käyttämänsä ja maksamansa kuukausikortin erouksen käyttämältään ajalta sekä normaalin irtisanoutumisajan treenimaksun.

Kortin irtisanottuaan ei ole oikeutettu uuden asiakkaan alennuksiin 6kk aikana kortin irtisanomisesta.

3. Tauotus

Jatkuvan sopimuksen voit halutessasi tauottaa tietyllä aikajaksolla. Tauotus onnistuu ilmoittamalla meille kirjallisesti tauosta kaksi viikkoa ennen kalenterikuukauden alkua. Minimitaukoaika on 1kk ja maksimi 12kk. Tauot kirjataan kalenterikuukausittain. Taukokuukaudet eivät kerrytä peruskautta 12kk –sopimuksissa. Määräkortteja tai etukäteen maksettuja vuosi- ja irtokortteja ei ole mahdollista tauottaa kuin vakavissa sairastapauksissa.

4. Kortin väärinkäyttö

Treenikortti on aina henkilökohtainen, valvomme kulkuja ympärivuorokautisella videotallennuksella. Mikäli päästät treenioikeudettoman henkilön kortillasi sisään tai luovutat sen toisen henkilön käyttöön, väärinkäytöstä seuraa poikkeuksetta 100€ suuruinen sakko ja toistuvasta väärinkäytöstä porttikielto. Mikäli ystäväsi haluaa tulla tutustumaan salille, se on mahdollista sopimalla siitä kirjallisesti etukäteen vastaanotossa. Epäselvyyksien välttämiseksi on erittäin tärkeää, että jokainen lukee korttinsa lukijasta tullessaan sisään. Vaikka ovi olisi auki (vastaanoton aukioloaikoina) tai kaveri avaisi oven edeltä, pitää oma kortti lukea myös. Se kirjaa sinut sisään salille ja todistaa treenioikeutesi. Henkilökunnalla on oikeus poistaa salilta sisään kirjautumattomat henkilöt, mikäli korttia ei pyynnöstäkään lueta.

5. Maksamattomat salimaksut

Olemme ulkoistaneet muistutus- ja perintäpalvelut Finvoicer Oy:lle. Maksamattomista laskuista lähtee ensin maksumuistutus ja mikäli maksua ei muistutuksesta huolimatta makseta, siirtyy asia perintään. Mikäli treenimaksu jää rästiin, käyttöoikeus lakkaa, kunnes laskut on hoidettu. Kortin sulkeminen ei lopeta jäsenyyttä tai maksuvelvollisuutta eikä lyhennä peruskautta määräaikaisissa sopimuksissa. Maksumuistutukset ja perintälaskut on maksettava kokonaisuudessaan suoraan Finvoicer Oy:lle.

6. Ryhmäliikunta

Jumppiin on mahdollista osallistua yhdistelmäkortilla (kerta- tai kausi) sekä kertamaksulla (12€). Jumppiin voi halutessaan tehdä etukäteisvarauksen applikaatiosta tai verkkosivuilta, mutta se ei ole pakollista. Paikka (myös varatut) lunastetaan applikaatiosta tai vastaanoton päätteeltä, varattujen paikkojen lunastus 5min ennen tunnin alkua. Tehty paikkavaraus on esteen sattuessa peruttava viimeistään 90min ennen tunnin alkua. Kolmesta perumattomasta varauksesta kuukauden sisällä seuraa 14vrk varauskielto. Tunnille tulee saapua ajoissa.

Ryhmätuntikalenteri päivittyy kolme kertaa vuodessa ja pidätämme oikeuden muutoksiin myös kauden aikana.

7. Salietiketti

Muistathan treenillä käydessäsi muita treenaajia: älä häiritse tai häiriköi, palauta kaikki käyttämäsi välineet sekä levypainot takaisin paikoilleen, heitä roskat ja nuuskat roskiin, pyyhkäise hiet pois käyttämistäsi laitteista ja anna tilaa tarvittaessa. Vida ei vastaa kadonneesta tai varastetusta omaisuudesta. Lapset eivät saa oleskella kuntosalin puolella (poikkeuksena kantokoppa), mutta voivat odottaa vastaanoton sohvalla viihdykkeen kanssa. Pienen lapsen voi ottaa mukaan jumppasaliin, kun se on tyhjillään. Salilla tai jumppasalissa treenaava lapsi katsotaan asiakkaaksi, jolloin treenistä tulee suorittaa maksu.

Salietiketin ja yleisten käytöstapojen merkittävästä ja/tai toistuvasta laiminlyönnistä seuraa treenioikeuden katkaisu sekä porttikielto. Henkilökuntamme auttaa mielellään, mikäli treeneistä tai käytännöistä herää kysyttävää!​​​​​​​